RENDEZVÉNYEKTér-Zene a Kossuth téren

2019. májustól szeptemberig rendhagyó zenei programra várunk minden érdeklődőt a Kossuth térre.

A Tér - Zene elnevezésű zenei rendezvényen különböző zenekarok adnak ingyenes koncertet Budapest történelmi helyszínén, a Kossuth téren.

A zenei sokszínűség jegyében minden alkalom során változatos stílusú zenei programok hallhatók (klasszikus zene, swing, rézfúvósok, jazz, akusztikus könnyűzene, honvéd katonazene), a fellépők széles repertoárt mutatnak be, így a közönség hétről hétre új, igényes művekkel ismerkedhet meg.

A következő koncert időpontja és helyszíne: 2019. július 4. csütörtök, 17:00 óra, Kossuth tér (Országház főbejárat előtti terület).

A koncerten az Antal Gábor Trió ad 60 perces műsort.

A jazz zenekar 2016-ban alakult. A trió egyedi hangzásvilágában a három zenész egyénisége ötvöződik. 2017 márciusában jelent meg első lemezük Whirl címmel, melyen nyolc saját kompozíció hallható. A zenekar színes megszólalását virtuóz improvizációk, dallamos témák, modern ritmikai elemek és változatos harmóniavilág jellemzi. A trió olyan fesztiválokon koncertezett már, mint a Double Rise Fesztivál (Torockó), Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, Tolnai Borok Éjszakája és még sorolhatnánk.

Antal Gábor Trió:

Antal Gábor – zongora
Fekecs Ákos – dobok
Szentgallay György – basszusgitár

A koncerten várunk minden érdeklődőt!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!