A Police Big Band az Országház előtt

A Tér-Zene elnevezésű zenei rendezvényen különböző zenekarok adnak ingyenes koncertet Budapest történelmi helyszínén, a Kossuth téren.
A zenei sokszínűség jegyében minden alkalom során változatos stílusú zenei programok hallhatók (klasszikus zene, swing, rézfúvósok, jazz, akusztikus könnyűzene, honvéd katonazene), a fellépők széles repertoárt mutatnak be, így a közönség hétről hétre új, igényes művekkel ismerkedhet meg.

A következő koncert időpontja és helyszíne: 2019. május 23. csütörtök, 17 óra, Kossuth tér (Országház főbejárat előtti terület).
A koncerten a Police Big Band ad 60 perces műsort.

A Határőrség Zenekara és a Készenléti Rendőrség Zenekarának fúziójával létrejött egy új zenekar, amelyen belül mind a Rendőrség, mind a Határőrség zenekaraiban eddig ápolt big band hagyományok tovább élnek.

Az új Police Big Band Szalóky Béla rendőr őrnagy vezetésével lép a közönség elé. A zenekar arculata alaposan megváltozott, repertoárjuk is ezt tükrözi.
Műsorukon olyan klasszikus és modern big band hangszerelések hallhatnak az érdeklődők, amelyek eddig a Határőrség Zenekara fellépésein az elmúlt években nem szerepeltek. Az örök kedvencek, Sammy Nestico briliáns és Gordon Goodwin szellemes és bátor szerzeményei és hangszerelései mellett tartogatnak néhány igazi meglepetést is.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Feltöltve - 2019-05-22 11:30:00.
Kategória: HÍREK